IEDERE BRIL ÉÉN VASTE PRIJS


Zum Inhalt springen Zum Navigationsmenü springen

INDIAN SUMMER

Het najaar is nu echt aangebroken! Dat betekent dat het weer tijd is voor lange herfstwandelingen om van de prachtige buitenkleuren te genieten, maar ook voor cosy outfits in laagjes. De dagen worden geleidelijk weer korter en de kachel mag langzamerhand weer opgestookt worden. Gelukkig zijn er in deze periode van Indian Summer ook van die heerlijke dagen die je weer vluchtig aan de zomer doen denken. Het gloeiende, gouden herfstlicht vraagt vanzelfsprekend om natuurlijke warme tinten in je herfstgarderobe!

EMMET

EMMET

Ga voor een krachtige powerlook! EMMET straalt zoals de kleuren van een herfstachtig bos met haar felrode verschijning. Maak een echt fashion statement met deze eyecatcher.

SHOP NOW

Onze gloednieuwe WARM NATURALS monturen bieden de perfecte uitstraling voor de wisseling van het seizoen. De nieuwe collectie zit vol natuurlijke kleuren waarmee je eindeloos kan combineren in jouw herfstlooks.

SUZANNE

SUZANNE

Een edgy pilotenbril voor de fashionable vrouw of man. SUZANNE is voorzien van een schitterend ombre kleurverloop en dubbele neusbrug, zij vormt daarmee de perfecte bril voor de echte trendsetter.

SHOP NOW
FONSIE

FONSIE

Fris & delicaat als een herfstochtend, koel & ontspannen als een herfstnacht. Met zijn fijne hoekige vorm en transparante acetaat is FONSIE het toonbeeld van elegantie en de ideale aanvulling op jouw herfstuitrusting.

SHOP NOW
HERCULE

HERCULE

Een echte blikvanger deze herfst is HERCULE met zijn krachtige vormen en bijzondere kleur & detail combinatie. Stap uit je comfort zone en ga voor dit fris en uitgesproken montuur!

SHOP NOW
Naar collectie