Banner Image

EYES + MORE CARES!

Wereldwijd denken en lokaal handelen zijn voor ons geen loze woorden. Daarom werken wij samen met onze partners om aan onze eigen eisen voor verantwoord en ecologisch handelen te voldoen.

GRÜNER STROM

Groene stroom

Alle eyes + more stores draaien op 100% groene stroom.

Om bewust, efficiënt en zuinig met energieverbruik om te gaan, wordt er ook, geleidelijk aan in alle eyes + more stores, energiezuinige verlichting aangebracht.

Recyclebaar papier

De hoeveelheid plastic die omgaat in de wereld is een mondiaal probleem en daar willen wij geen veroorzaker van zijn. Daarom zie je bij eyes + more uitsluitend recyclebare, papieren tasjes.

Wiederverwendbare Textilien

Multifunctioneel textiel

Bij aankoop van een bril ontvang je een microfiber opbergzakje dat je ook kunt gebruiken als reinigingsdoekje voor je bril. Zo combineren we twee functies in één. Handig toch? Tegelijkertijd is het materiaal makkelijk te wassen en herbruikbaar.

Wiederverwendbare Textilien

Duurzame processen

Wij beschouwen duurzaamheid als essentieel onderdeel van onze bedrijfsvoering en productieprocessen, daarom integreren wij ook de samenwerkingen met onze wereldwijde leveranciers en partners in onze duurzaamheidsstrategie. 

Bij inkoopactiviteiten besteden wij zorgvuldig aandacht aan de sociale en milieuaspecten zoals mensenrechten, arbeidsomstandigheden, corruptiepreventie en bescherming van het milieu. 

Om dit met alle betrokken partijen in de praktijk correct na te leven, hebben wij een eyes + more gedragscode opgesteld die de productie volgens vooraf gedefinieerde parameters schriftelijk vastlegt. Op deze manier kunnen wij duurzaam ondernemen met oog voor mens en milieu.

Meer over eyes + more

Contact Cta arrow
FAQ Cta arrow
Over eyes + more Cta arrow