ACTUELE TRENDS IN BRILLEN BIJ EYES + MORE

ACTUELE TRENDS IN BRILLEN BIJ EYES + MORE

Een bril is een modestatement waarmee we elke dag onze individuele stijl benadrukken

ZO ONDERSCHEIDEND ALS JE PERSOONLIJKHEID

Een bril is een modestatement waarmee we elke dag onze individuele stijl benadrukken: overdag zakelijk, 's avonds gezellig op de bank, sportief op vakantie of elegant tijdens een diner. Onze ontwerpers zijn de trends altijd een stap voor en creëren altijd actuele en moderne collecties voor jou, die optimaal te combineren zijn met de modetrends van het seizoen. Kunststof, metaal of in een trendy houten look, bij ons vind je jouw favoriete bril die bij elke outfit past.

ONZE ONTWERPFILOSOFIE

Waarom zou je maar één bril dragen? Wij zien een bril als een modestatement. Een bril is een uitdrukking van je persoonlijkheid en levenshouding. Het is meer dan een leeshulpmiddel of een zonnebril. We gebruiken brillen om onze individuele stijl op elk moment en op elke plaats te benadrukken. Overdag in zakelijke stijl, 's avonds ontspannen in je vrije tijd of uit met vrienden.

De bril die je draagt moet net zo gevarieerd zijn als je leven. Wij hebben het juiste accessoire voor elke situatie.

Onze ontwerpfilosofie

EYES + MORE EYESWEAR- GEINSPIREERD DOOR INTERNATIONALE TRENDS

Met dit in gedachten creëren wij unieke en tijdloze brillen volgens de laatste trends en mode voor elke klant. Alle monturen zijn exclusief ontwikkeld voor eyes + more. Wij laten ons internationaal en multicultureel inspireren door de hipste blogs, evenementen en modeshows. Hieruit ontwikkelen wij ons eigen begrip van ‘perfect design’ in alle variaties, vormen en kleuren. Individueel, stijlbepalend, sterk van karakter. Elk van onze labels staat voor een levenshouding.

Onze ontwerpfilosofie