Banner Image

DE NIEUWE COLLECTIE

Ontdek de kleurrijke brillencollectie van de Zarrella's

NAAR DE COLLECTIE NAAR JE AFSPRAAK

JANA INA EN GIOVANNI ZARRELLA

Jana Ina en Giovanni Zarrella zijn in Duitsland en Oostenrijk een megapopulair showbizzkoppel. De Braziliaanse Jana Ina, tv-presentatrice en model, is sinds 2022 hét gezicht van ons merk en een echte fashionista. Zanger en entertainer Giovanni overtuigt fans met zijn geheel eigen stijl. Waar Jana Ina resoluut voor diverse kleuren kiest, gaat Giovanni altijd voor zwart en donkerblauw. Samen creëerden ze een veelzijdige brillencollectie met een unieke uitstraling: 40 opmerkelijke designs die hun persoonlijkheid benadrukken. Het duo is niet meer weg te denken uit de Duitse entertainmentwereld, en is dankzij hun buitengewone kijk op mode en muziek voor veel mensen een bron van inspiratie.

Banner Image

JANA INA ZARRELLA

Je kunt nu eindelijk mijn nieuwe brillencollectie shoppen bij eyes + more! In deze exclusieve, diverse collectie zijn dunne metalen monturen en elegante modellen van acetaat de absolute pronkstukken. Deze prachtige must-haves hebben bovendien een Braziliaans tintje. Elk item is vernoemd naar een Braziliaanse stad en vertelt mijn persoonlijke verhaal. Laat je meevoeren naar levendige straten, snuif de bruisende sfeer op, en droom weg bij paradijselijke oorden met een indrukwekkende natuur. De zorgvuldig geselecteerde kleuren, van zacht lila en lichte parelmoereffecten tot krachtige bruintinten, stralen net zo intens als ik. Ontdek een wereld waarin elke bril het dynamische en vurige karakter van Brazilië ademt.

Net zoals bij mijn eerste collectie voor eyes + more, is elk model voorzien van mijn persoonlijke signatuur. Ontdek het kleine gele detail op elk brillenpootje! De kleur geel heeft een speciale betekenis voor me. Het straalt warmte en vreugde uit, en herinnert me aan Brazilië.

Laat je verrassen door mijn nieuwe kleurrijke collectie. De designs in subtiele pastelkleuren, van lichtblauw en lila tot turkoois, vallen op door hun subtiele elegantie. De modellen in warme bruintinten symboliseren verbondenheid met de aarde, en een subtiel parelmoereffect voegt een vleugje glamour toe.

Banner Image

GIOVANNI ZARRELLA

Ciao ragazzi, mijn eerste eigen brillencollectie is nu verkrijgbaar bij eyes + more. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. De modellen in elegant donkerblauw, intens azuurblauw, aardebruin en elegant zwart doen denken aan mijn vaderland Italië. Van klassieke Clubmaster-monturen tot verfijnde pilotenbrillen, de collectie omvat modellen voor elke smaak en gelegenheid, van een gezellig avondje uit tot een spannende voetbalwedstrijd. La semplicità è l’ultima sofisticazione.

Paolo Conte zong in zijn lied Azzurro over een stralend blauwe hemel op een warme zomerdag in de stad. Die sfeer wil ik met mijn kleurkeuze uitdrukken. Van intens middenblauw tot stijlvol nachtblauw – alle blauwtinten staan in mijn collectie in de spotlights.

Lichte bruintinten en tijdloos zwart maken het kleurenpalet helemaal af. Zo kom je altijd stijlvol voor de dag. Op de buitenzijde van de brillenpootjes tref je mijn persoonlijke signatuur aan: een fijn lijntje in azuurblauw. Op die manier weerspiegelen ook de donkere modellen de Azzurro-vibe.