THE BRANDS

NU NIEUW THE BRANDS

Bij ons kun je nu terecht voor een nog bredere selectie van merken en stijlen. Ontdek je nieuwe favoriete merk en scoor de perfecte bril voor jouw look!

ALLE BRILLEN zonnebrillen

NIEUWE MERKEN BIJ EYES + MORE 

Bij eyes + more vind je een ruime keuze aan klassieke, moderne en stijlvolle brillen: het perfecte mode-accessoire om je outfit compleet te maken. 

Om ervoor te zorgen dat je bij ons altijd slaagt voor een montuur, breiden we ons aanbod aan brillen en zonnebrillen uit met de collecties van een aantal topontwerpers die onze visie op design delen.

Ontdek in onze stores een exclusief assortiment aan dames- en herenbrillen van Tommy Hilfiger, Levis, Hugo, Calvin Klein Jeans, Guess, Max&Co, Gant, Vogue en Ciircle.

GÜNSTIGE PREISE UND BESTER SERVICE

VOORDELIGE PRIJZEN EN DE BESTE SERVICE

Bij ons kun je altijd terecht voor brillen van topkwaliteit tegen transparante en lage prijzen. Voor de monturen van gerenommeerde merken betaal je slechts € 169 per enkelvoudige bril of € 299 per multifocale bril. Bovendien krijg je korting bij aankoop van meerdere brillen. Met een set ben je dus nog voordeliger uit!

Bestel je nieuwe bril online of bekijk ons ruime assortiment in een van onze stores. Onze experts helpen je graag bij het kiezen van een nieuw montuur.

Die Sportbrillen sind von den Profis in der Praxis auf Herz und Nieren geprüft und kontinuierlich weiterentwickelt worden. Zudem eignen sie sich nicht nur für Radsportler, sondern für verschiedene Sportdisziplinen.

DRIIVE-SPORTBRILLEN

Samen met de professionele wielerploeg Team DSM-Firmenich hebben we een sportbrillencollectie ontwikkeld die gezien mag worden. Deze collectie bestaat uit twee verschillende lijnen en heeft gegarandeerd het juiste montuur voor elke amateur- en professionele sporter.

Team DSM bestaat uit internationale wielrenners en neemt deel aan internationale wielerwedstrijden zoals de Tour de France. De sportbrillen zijn in de praktijk getest door professionals en worden continu doorontwikkeld. Bovendien zijn ze niet alleen bedoeld voor het wielrennen, maar ook geschikt voor andere sporten.

SANSIBAR SYLT

SANSIBAR

Zorg voor een heerlijk strandgevoel! Extravagante grote brillen, dunne metalen monturen en koele tinten: ontdek de perfecte combinatie van elegantie en stoerheid met de modellen uit onze Sansibar-collectie. De subtiele retro-look van deze brillen zal er bovendien voor zorgen dat je de show steelt op je volgende zomerfeest.

Haal het strandgevoel in huis. Alle monturen uit de Sansibar-collectie zijn uiteraard beschikbaar op sterkte, en sinds kort zijn de zonnebrillen zelfs verkrijgbaar als gewone bril.