Actuele aanbiedingen bij eyes +more

AANBIEDINGEN OP EYES + MORE

Verzeker u van de beste deals via onze lopende promoties.

Alle actuele aanbiedingen in één oogopslag.

Wilt u als een van de eersten op de hoogte zijn van actuele acties en aanbiedingen? Het is gemakkelijk: blijf op de hoogte en schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief. Zo krijgt u gegarandeerd tijdig uw prijsvoordelen.

DEEL EEN BRIL EN BESPAAR SAMEN VOOR LENTE

Lente staat voor de deur: je kunt nu onze acties “alle brillensets om te delen” en “3e bril gratis met iemand delen die je aan het hart ligt. Ontdek samen een gevarieerde selectie moderne, stijlvolle en tijdloos elegante monturen. Creëer je eigen persoonlijke brillenset die perfect past bij je individuele stijl.

Of je nu op zoek bent naar een bril met enkelvoudige glazen, multifocale glazen of een zonnebril, je hebt de vrijheid om je set helemaal naar jouw smaak aan te passen. En het beste is: hoe meer brillen je kiest, hoe meer je bespaart! Maak nu een afspraak in een van onze stores en kijk ernaar uit om samen je nieuwe bril uit te kiezen.

Geldig bij aankoop van minimaal twee brillen op sterkte door twee personen. Het aanbod is geldig t/m 28 april 2024.

KRIJG DE 3E BRIL GRATIS!

Wij bieden jou de perfecte gelegenheid om jouw brillencollectie uit te breiden. Bij aankoop van 3 brillen krijg je de derde bril gratis. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bril voor werk, lezen of een zonnebril op sterkte, laat je inspireren door onze ruime keuze aan stijlvolle en functionele brillen.

Krijgt je 3 paar enkelvoudige brillen voor slechts € 209 of 3 paar multifocaal voor slechts € 469 en voeg je nieuwe favorieten toe aan jouw brillencollectie. Bezoek ons in een store naar keuze en stel jouw individuele brillenpakket samen.

De actie is geldig tot en met 28-04-2024 van toepassing op iedere bundel van 2 brillen. Deze actie is persoonsgebonden. De uiteindelijke prijs kan variëren voor DRIIVE sportbrillen of en model uit de THE BRANDS collectie.

Word lid van de club!

Profiteer van exclusieve club more voordelen

Profiteer van exclusieve club more voordelen

Mis nooit meer geweldige voordelen en speciale aanbiedingen. Neem bij elke nieuwe bril gratis een zipper case mee naar huis. En weet altijd als eerste alles over de nieuwste collecties en trends.