Actuele aanbiedingen bij eyes +more

AANBIEDINGEN OP EYES + MORE

Verzeker u van de beste deals via onze lopende promoties.

Alle actuele aanbiedingen in één oogopslag.

Wilt u als een van de eersten op de hoogte zijn van actuele acties en aanbiedingen? Het is gemakkelijk: blijf op de hoogte en schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief. Zo krijgt u gegarandeerd tijdig uw prijsvoordelen.

KRIJG DE 3E BRIL GRATIS!

Club More leden opgelet! Wij bieden jou de perfecte gelegenheid om jouw brillencollectie uit te breiden. Bij aankoop van 3 brillen krijg je de derde bril gratis. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bril voor werk, lezen of een zonnebril op sterkte, laat je inspireren door onze ruime keuze aan stijlvolle en functionele brillen.

Als clublid krijgt je 3 paar enkelvoudige brillen voor slechts € 189 of 3 paar multifocaal voor slechts € 449 en voeg je nieuwe favorieten toe aan jouw brillencollectie. Bezoek ons in een store naar keuze en stel jouw individuele brillenpakket samen.

SUPER LAGE PRIJZEN IN DE SUPER SALE

Laat deze kans niet lopen en koop je nieuwe lievelingsbril tijdens onze Super Sale! Bespaar €10 extra per enkelvoudige bril en zelfs €20 extra per multifocale bril. Onze medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze - of je nu op zoek bent naar een nieuwe bril voor je werk, een leesbril of een zonnebril op sterkte.

Zorg dat je onze Super Sale niet vergeet en gun jezelf een nieuwe bril. Loop de aanbieding niet mis en maak meteen een afspraak bij je favoriete store.

Word lid van de club!

Profiteer van exclusieve club more voordelen

Profiteer van exclusieve club more voordelen

Mis nooit meer geweldige voordelen en speciale aanbiedingen. Neem bij elke nieuwe bril gratis een zipper case mee naar huis. En weet altijd als eerste alles over de nieuwste collecties en trends.