Banner Image

HOOGWAARDIGE MATERIALIEN

Hoogste Kwaliteit

Meer over eyes + more

Kwaliteit vanaf het eerste moment

Wij zijn gepassioneerde brildragers. Daarom voldoen onze brillen aan de hoge kwaliteitseisen die wij zelf ook aan onze producten stellen: hoogwaardige materialen, zorgvuldig gepolijst, CE-keurmerk, extra kwaliteitscontrole en dit alles met ‘Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie’. Dankzij onze kennis en expertise op het gebied van fashion en optiek, bieden wij jou altijd een gecertificeerd, actueel en aantrekkelijk product. Bovendien zetten wij bij eyes + more in op hoge kennis en kunde van onze medewerkers.

In onze eigen eyes + more Academy wordt er naast de traditionele ambacht getraind om op de juiste manier persoonlijke advies te geven. Onze medewerkers begrijpen dat een bril ook een mode accessoire is en weten hoe ze de klant het beste persoonlijk advies kunnen geven. Want alleen wanneer jij onze store als een tevreden klant verlaat, hebben wij ons werk goed gedaan!

Onze glazen

ONZE GLAZEN

Een hoog visueel comfort is onze topprioriteit. Daarom besteden wij speciale aandacht aan de kwaliteit van onze brillenglazen. Deze worden doorlopend gecontroleerd en verder ontwikkeld, zodat wij jou altijd een gecertificeerd, actueel en aantrekkelijk product kunnen bieden.

Wij gebruiken alleen moderne kunststof brillenglazen die een zeer hoog draagcomfort bieden door hun geringe gewicht, welke tegelijkertijd nagenoeg onbreekbaar zijn. Afhankelijk van de individuele wensen van de klant, maken wij onderscheid tussen enkelvoudige en multifocale brillenglazen. Maar wat betekent dit in detail?

Enkelvoudige brillenglazen

ENKELVOUDIGE GLAZEN

Enkelvoudige brillenglazen worden gebruikt om veraf of dichtbij scherp te zien. Door middel van een uniforme sterkte over het gehele oppervlak van het brillenglas, zijn deze met name geschikt om bij- of verziendheid te corrigeren.

Multifocale glazen

MULTIFOCALE GLAZEN

Bij ouderdomsverziendheid of presbyopie neemt de elasticiteit van de ooglens af. Men kan daardoor niet meer optimaal focussen tussen veraf en dichtbij. Dit is een natuurlijk proces, dat vaak niet met een enkelvoudige bril kan worden gecorrigeerd. Hiervoor worden zogenaamde multifocale brillenglazen gebruikt, die door een speciaal gecertificeerd glasontwerp bij verschillende sterktes kunnen worden gebruikt en een natuurlijk visueel proces op alle afstanden mogelijk maakt.

Één brillenglas voor elke gelegenheid: het bovenste deel van het glas is ontworpen om veraf en het onderste gedeelte om dichtbij te zien. Hier tussenin bevindt zich een vloeiend en soepel verloop voor de tussenafstanden. Bij eyes + more gebruiken we uitsluitend het multifocale glas genaamd Essence Individual en garanderen daarmee dat jij het grootste gezichtsveld krijgt.

COMPUTER BRIL

Office-glazen hebben voor het zien op korte afstanden meer mogelijkheden dan de klassieke enkelvoudige of multifocale glazen. Tijdens het dagelijkse leven verlichten de office-glazen je ogen bij werkzaamheden op een korte afstand. Voor kantoorwerk worden de glazen aangepast aan de werkplek of werkzaamheden met een kijkvrijheid tussen de 40 cm en 4 meter. Alle office glazen van eyes + more worden inclusief de speciale Digital Blue coating geleverd.

Computerbril

De Digital Blue coating filtert het schadelijke blauwe licht van beeldschermen en beschermt zo de ooglens en het netvlies voor de lange termijn. Afhankelijk van je werkplek of werkzaamheden maken we onderscheid tussen “Screen”, “Dialog” of “Room” glazen, deze zijn speciaal ontworpen voor de verschillende kijkafstanden. Daarnaast hebben wij ook enkelvoudige glazen voorzien van de Digital Blue coating, deze beschermen de ogen voor het schadelijke blauwe licht als je nog geen multifocale bril nodig hebt.

Computerbril

ONZE MONTUREN

Voor onze monturen gebruiken wij verschillende materialen om je bij elke outfit een passende bril te kunnen bieden. We gebruiken zowel acetaat, roestvrij staal als titanium.

ACETAAT

Acetaat

Acetaat is een natuurlijk product dat wordt verkregen uit katoen. Tijdens het fabricageproces wordt deze vermalen tot organische vezelachtige cellulose. Na behandeling met azijnzuur en kleurstoffen worden deze vezels verwerkt tot acetaatplaten.

Uit deze platen worden de monturen voor onze brillen gesneden. Oneindige combinatiemogelijkheden en kleurvariaties maken dit materiaal tot een allrounder. Dankzij dit meergelaagde acetaat kunt u bij eyes + more altijd kiezen uit een verscheidenheid aan nieuwe, modieuze brilmonturen.

ROESTVRIJ STAAL

Vanwege zijn specifieke eigenschappen is roestvrij staal bijzonder geschikt voor het vervaardigen van brillen. Het is corrosiebestendig, robuust en tegelijkertijd zeer flexibel. Brilmonturen die gemaakt zijn van metaal, bieden dan ook enorme variatiemogelijkheden: van de klassieke, strakke modellen tot zeer fantasierijke ontwerpen. Met behulp van speciale materiaalmengsels zijn ook verschillende kleur- en textuureffecten mogelijk.

TITANUM

Titanium is een zeer stabiel materiaal voor het vervaardigen van monturen. Hoe hoger het titanium-aandeel, hoe hoger de kwaliteit van het brilmontuur is. Omdat titanium niet roest en zelfs warmte en kou niet schadelijk zijn voor het montuur is dit materiaal ideaal voor bijzonder actieve brildragers. Titanium kan echter nog veel meer: het is zeer licht en vanwege zijn samenstelling en zeer geschikt voor mensen met een allergie.