IEDERE BRIL ÉÉN VASTE PRIJS


Zum Inhalt springen Zum Navigationsmenü springen

Transparante brillen - zo licht als de zomer

De zomer is hier! Deze zomer verlangen we naar lichtheid, warm weer met veel zon, een zongebruinde huid en afkoelen in verfrissend water. We zitten ontspannen bij het zwembad, luisteren naar de omgeving en kijken urenlang naar de dansende zon op het water. Bij elke beweging van het wateroppervlak breekt het schitterende licht weer op een andere manier.

DORIANE

DORIANE

Romantisch, vrouwelijk, elegant: de oversized panto-zonnebril DORIANE laat onze modeharten sneller kloppen. Met haar transparante caramelbruine shape is deze licht getinte zonnebril perfect passend bij elke zomerse look.

SHOP NOW

Onze nieuwe monturen imiteren dit fascinerende lichtspel. Transparante monturen van acetaat in water- en kristalkleuren weerspiegelen de facetten van de zon en laten onze gezichten stralen. Verfijnde metalen details en gespiegelde zonnebrilglazen geven een luxueus gevoel, terwijl de minimalistische silhouetten de lichtheid van de zomer nog eens extra benadrukken. Puur, onopvallend, maar buitengewoon spannend.

KIT

KIT

Extravagant, nobel, expressief: KIT met haar opwindende cat-eye-vorm is precies de juiste bril voor zij met een modieuze stijl. Met haar amberkleurige highlights op de donkerbruine voorkant laat hij je gezicht stralen.

SHOP NOW
KIT

KIT

Hot, hot, hot! Ons nieuwe montuur KIT speelt met haar charmes. Het donkerbruine acetaat past perfect bij de opvallende cateye vorm en zorgt daarmee voor een dubbele dosis glamour aan het zwembad.

SHOP NOW
HAMLIN

HAMLIN

Stijlvol, fris, modern: het transparante lichtblauwe acetaat montuur HAMLIN geeft elke zwembadlook de finishing touch. Met contrasterende pootjes in blauwgrijs krijgt deze bril een subtiel opvallend tintje dat niemand kan weerstaan.

SHOP NOW
TIELO

TIELO

Opvallend, mysterieus, casual: mannen die graag opvallen, pakken deze zonnebril TIELO. Met zijn gouden spiegelglazen en blauw acetaat in een color blocking design, heb je gegarandeerd een statement look.

SHOP NOW
UTZ

UTZ

Puristisch, krachtig, zelfverzekerd: glanzend transparant acetaat in rookgrijs ontmoet matte lichtgrijze en felrode details. Onze zonnebril UTZ maakt indruk met zijn buitengewone ontwerp.

SHOP NOW
Naar collectie