IEDERE BRIL ÉÉN VASTE PRIJS


Zum Inhalt springen Zum Navigationsmenü springen

GOLDEN GENERATION

Elegantie en verfijning; de key elementen van de GOLDEN GENERATION.

Elke stijl is met zorg en aandacht gecreëerd met focus op details. Van elegante verfijnde vormen tot rijke bijzondere materialen, maar ook de diameter van de brillen. Overal is zorgvuldig aandacht aan besteed en uitgevoerd met nauwgezet vakmanschap.

SANDRINE

SANDRINE

Een gangbaar vierkant silhouet met elegante vlindervorm. SANDRINE is licht en slank van model in chic, subtiel lichtgoud met een originele mix van glanzende en matte oppervlakten. Een buitengewoon vrouwelijke bril met jonge uitstraling.

SHOP NOW

Dit resulteert in een verrassend effect van materiaalmix, proportioneel contrast en een verbluffende uitstraling die voor elke gelegenheid zorgt voor net dat beetje extra.
Kortom, de nieuwste brilmodellen van de GOLDEN GENERATION bieden perfecte looks om het najaar en het feestelijke seizoen mee te vieren.

DOROTEA

DOROTEA

Dit zacht gevormde metalen frame heeft een moderne solide look welke op zeer minimalistische wijze is afgewerkt. DOROTEA heeft een markant zwart glanzende lak kleur en is voorzien van een bijzonder driehoek kristal detail dat verwerkt is in gepolijst goud aan de zijkant van de bril. Kortom, een echte all-rounder die zowel goed past in casual als elegante setting.

SHOP NOW
JAI

JAI

Dit licht metalen frame is voorzien van de klassieke intellectuele panto vorm. JAI is vormgegeven in masculien matzwart met een subtiel glanzend gouden accent aan de zijkant. Niet zomaar een trendy bril, maar een echte elegante klassieker geschikt voor alle leeftijden.

SHOP NOW
EMILIANO

EMILIANO

Klassiek en modern smelten samen in deze altijd geliefde pilotenvorm. EMILIANO is een solide metalen model met een bijzonder marineblauw emaille detail aan de zijkant van de bril. Een klassieker met moderne twist, een echte eyecatcher voor het najaar en de feestdagen.

SHOP NOW
Naar collectie

Damesbrillen

Nu kopen

Herenbrillen

Nu kopen