Zum Inhalt springen Zum Navigationsmenü springen
PERFECTE MATCH MET DE BUNDEL VAN 3

De eyes + more Summer Special voor jou: Kies je 3 nieuwe favoriete brillen en combineer verschillende brilvormen, kleuren en/of stijlen met elkaar - en dat voor een onweerstaanbare all-inclusive prijs. Want bij ons geldt: hoe meer brillen je in een bundel koopt, hoe meer je bespaart. 3 enkelvoudige brillen kosten slechts €239 en 3 multifocale brillen slechts €449 - alles inclusief!

Onze extra special voor jou: Vanaf 2 mei 2022 ontvang je een hele mooie goodie van het trendy Scandinavische merk DESIGN LETTERS® wanneer je een afspraak maakt en doet voor een gratis oogmeting in een van onze stores.

Of het nu op je volgende strandvakantie is, een wandeling door de stad maakt of geniet van een picknick in het park - met de items van DESIGN LETTERS® ben je deze zomer perfect uitgerust. Wij zijn ervan overtuigd: "brillen zijn mode en de perfecte accessoire om jouw individualiteit te onderstrepen."

Net als DESIGN LETTERS® leven we volgens het motto: "MAKE IT PERSONAL", omdat we iedereen in staat willen stellen om zich met hun individuele stijl uit te drukken en hun creativiteit de vrije loop te laten.

OVER DESIGN LETTERS®

DESIGN LETTERS® is een Deens design merk opgericht in 2009 door voormalig interieurjournalist en copywriter Mette Thomsen. De missie van het merk is het creëren van hoogwaardige lifestyle producten onder het motto MAKE IT PERSONAL. Design ontmoet letters in het unieke portfolio van duurzame en functionele ontwerpideeën van het merk. Onlangs heeft DESIGN LETTERS® een collectie duurzame producten voor het leven onderweg toegevoegd, gebaseerd op de visie: To go, to stay, to keep - forever.

**Deze actie is persoonsgebonden en geldig t/m zondag 29 mei bij alle Nederlandse stores. Zolang de voorraad strekt.