Banner Image

Find your DRIIVE

De officiële wielersportbrillen van TEAM DSM

DRIIVE Sportbrillen
Check iconUltieme sportbeleving voor alle sporten
Check iconOok op sterkte verkrijgbaar check de winkel bij jou in de buurt
Check iconExtreem lichtgewicht en perfecte pasvorm
Check iconVerwisselbare glazen voor elke weersituatie

De officiële wielersportbrillen van TEAM DSM

Van recreatieve tot professionele sporter, van fietsen tot klimmen tot wandelen en andere buitensportactiviteiten en voor iedereen die een hoogwaardige sportbril zoekt: samen met het professionele wielerteam DSM hebben we de hoogwaardige DRIIVE sportbrillen ontwikkeld. De PRO Line sportbrillen zijn ontwikkeld dóór professionals vóór professionals. De HYBRID Line sportbrillen zijn ideaal voor hobbysporters, buitenliefhebbers en andere vrijetijd-besteders.

Driive sportsbrillen

De brillen overtuigen niet alleen met hoogwaardige materialen, premium kwaliteit en innovatieve technologie, maar bieden ook maximale veiligheid en optimaal draagcomfort bij het sporten.

Driive sportsbrillen

De DRIIVE collectie

Banner Image

DRIIVE HYBRID

Flexibel voor elke sport

Meer over de DRIIVE HYBRID collectie
Banner Image

DRIIVE PRO

Voor de veeleisende sporter

Meer over de DRIIVE PRO collectie

De wielrenners van Team DSM zijn sinds januari 2022 voorzien van deze nieuwe premium sportbrillen van eyes + more. Onze sportbrillen beschermen de ogen van professionele wielrenners optimaal en garanderen een perfect zicht op hun tochten. De sportbrillen zijn nu verkrijgbaar in al onze eyes + more stores en zijn uiteraard ook te bestellen met glazen op sterkte. Ontwikkeld en getest door wielerprofessionals.

DRIIVE OFFICIAL PARTNER OF TEAM DSM

DUURZAAMHEID ALS DRIJVENDE FACTOR

Sporten is vooral buiten in de natuur leuk en we willen onze best doen om ons milieu en onze omgeving te beschermen. Daarom combineren we de hoogste kwaliteitsstandaard met milieuvriendelijke materialen en hulpbronnen-besparende productie voor alle DRIIVE-sportbrillen.

DRIIVE SPORTSBRILLEN

We gebruiken gerecycled acetaat voor de monturen en ze zijn volledig BPA/BPS-vrij. De sportbrilglazen zonder sterkte zijn gemaakt van acetaat en de coatings van de lenzen zijn vrij van PFOA (perfluoroctaanzuur) en PFOS (perfluoroctaan sulfonzuur). Het thema duurzaamheid gaat ook verder in alle DRIIVE-accessoires: alle bril cases, brillendoekjes en tassen zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen.

DRIIVE SPORTSBRILLEN