Accessoires voor je bril van eyes + more

ACCESSOIRES VOOR JE BRIL VAN EYES + MORE

Alles wat je nodig hebt voor je bril

Maak een afspraak

Met onze cadeaubonnen en accessoires voor je bril zit je altijd goed. Van cadeaubonnen om je dierbaren te verrassen met een nieuwe bril tot reinigingssprays, brillenkokers en brillenkettingen: bij ons kun je overal voor terecht. Onze reinigingssprays houden je bril streeploos schoon zodat je altijd goed kunt zien. In onze stijlvolle brillenkokers zit je bril veilig opgeborgen en de brillenkettingen zorgen ervoor dat je je bril altijd bij de hand hebt. Met onze accessoires voor je bril kun je er weer tegenaan.

Maak nu een afspraak bij je eyes + more-store en profiteer van ons uitgebreide assortiment.

Brillenkokers

BRILLENKOKERS

Stop jij je bril of zonnebril achteloos in je handtas of rugzak als je hem niet draagt? Niet doen! Om je bril te beschermen als je hem niet draagt of als je onderweg bent, moet je hem veilig opbergen. Een brillenkoker is niet alleen ideaal om je bril veilig in op te bergen, maar het beschermt ook tegen krassen, stoten en andere schade.

Onze brillenkokers zijn zowel functioneel als stijlvol. Van slanke, compacte harde brillenkokers tot zachte brillenkokers met trendy designs: bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan brillenkokers om je bril altijd veilig en stijlvol op te kunnen bergen.

Reinigingssprays

REINIGINGSSPRAYS

Je glazen en montuur kunnen in de loop van de dag vuil worden door vingerafdrukken, stof, vet of andere verontreinigingen. Vuil op de glazen hindert niet alleen het zicht, maar kan de glazen op den duur ook beschadigen. Om lang plezier van je bril te kunnen hebben is het zeer belangrijk dat je je bril regelmatig reinigt. Onze reinigingsspray helpt je daar uitstekend bij. Zo kun je ook onderweg eenvoudig stof of vlekken van je bril verwijderen, zonder dat je schoonmaakdoekjes of andere middelen hoeft te gebruiken die je glazen kunnen beschadigen.

Goed om te weten: Al onze brillenglazen zijn standaard voorzien (zonder extra kosten) van een coating met lotuseffect. Dit zorgt ervoor dat de glazen vuil- en waterafstotend zijn. Dankzij de coating hoef je de glazen dus aanzienlijk minder vaak te reinigen.

Brillenkettingen

BRILLENKETTINGEN

Als je in stijl met je bril wilt pronken, dan is een brillenketting het perfecte accessoire voor jou. Dit praktische hulpmiddel zorgt ervoor dat je je bril niet verliest of altijd bij de hand hebt en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. En sinds de grote ontwerpers dit accessoire voor brillen en zonnebrillen een paar jaar geleden op de catwalk introduceerden, is deze absolute blikvanger inmiddels af van zijn stoffige imago. Of je nu op zoek bent naar een fijne of dikkere brillenketting van metaal of plastic, dit accessoire is verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren en bij ons vind je er gegarandeerd een die bij je smaak en je bril past.

Let op: Als club more-lid ontvang je bij aankoop van een bril een brillenkoker of brillenketting cadeau. Onze club more biedt niet alleen exclusieve prijsvoordelen, kortingen en toegang tot events, maar ook extra accessoires, zodat je nog meer plezier beleeft aan je bril. Zo kun je je bril niet alleen in stijl dragen, maar ook optimaal onderhouden en beschermen.

Zonnebrillen

ZONNEBRILLEN

Met je nieuwe bril kun je er weer tegenaan. Een enkelvoudige of multifocale bril beschermt je ogen echter niet tegen uv-straling of schittering. Om ook op zonnige dagen goed te kunnen zien, is het verstandig om een zonnebril te dragen. Bij ons kun je ook terecht voor zonnebrillen op sterkte of met multifocale glazen tegen een aantrekkelijke all-inprijs.

Bekijk hier onze zonnebrillen

DRIIVE-sportbrillen

DRIIVE-SPORTBRILLEN

Samen met de professionele Team DSM-wielerploeg hebben we een sportbrillencollectie ontwikkeld die in de praktijk is getest en gezien mag worden.

Of je nu een recreatieve of professionele sporter bent: ook bij activiteiten als fietsen, wandelen en volleyballen moet je je ogen maximaal beschermen tegen zonlicht, zand, insecten en andere storende factoren. Voor een zonnebril op sterkte ben je bij ons aan het juiste adres. Zo bescherm je je ogen met een lichte en comfortabele bril die er bovendien voor zorgt dat je alles goed kunt zien.