Banner Image

2+2 OM TE DELEN!

4 ALL-INCLUSIVE BRILLEN voor de redelijke prijs tot en met 31.01.23!

exclusieve besparingsaanbieding bij eyes + more

Exclusieve aanbieding, korte tijd geldig!

Mis deze exclusieve aanbieding niet! In de volgende winkels van eyes + more kun je nu 4 enkelvoudige brillen voor slechts € 279 en 4 multifocale brillen voor slechts € 549 delen met maximaal 2 personen*! Wat helemaal top is: het montuur en de premium glazen zijn al bij de prijs inbegrepen. Inclusief superontspiegeling, hardingslaag, lotuseffect en op aanvraag zelfs getinte glazen, meekleurende glazen en een blauwfilter.

Onze teams in de winkels helpen je graag je nieuwe bril te kiezen en samen te stellen. Je kunt ter plaatse ook een gratis oogtest doen om je sterkte te laten meten of controleren. Maak een gratis afspraak bij een deelnemende winkel bij jou in de buurt om het aanbod niet te missen:

* De vermelde prijzen zijn geldig bij aankoop van vier brillen op sterkte door twee personen. De getoonde prijs geldt met 31. januari 2023. eyes + more behoudt zich het recht voor deze aanbieding na 31 januari 2023 te verlengen. De eindprijs wordt gelijk verdeeld over het totale aantal brillen. DRIIVE-sportbrillen zijn van de actie uitgesloten.

Banner Image

Kwaliteitsbrillen

Verzeker jezelf van een limited edition brillenkoker

Maak nu een afspraak
Banner Image

Brillencollecties

ontdek onze designbrillen

Alle glazen