Banner Image

eyes + more

De lifestyle opticien

Een bril is meer dan een visueel hulpmiddel. Het is ook een uitdrukking van je persoonlijkheid en individuele stijl. En onze klanten uiten dit bij elke gelegenheid, of het nu overdag op kantoor is, op vakantie of tijdens een activiteit buitenshuis.

Tegelijkertijd kenmerkt eyes + more zich niet alleen door het uitzonderlijk jonge en unieke design, maar ook door het eenvoudige en transparante prijsconcept. Eyes + more klanten vertrouwen hierop, terwijl ze in onze chique winkels hun volgende it-stuk kiezen.

Met meer dan 260 winkels, verspreid over Europa zijn wij een van de meest toonaangevende winkelketens uit de branche en het nummer één merk voor betaalbare, modieuze brillen met een all-inclusive garantie, zonder verborgen kosten.


We zoeken geschikte afzetkanalen

Heb jij een winkelruimte te bieden en denk je dat wij goed passen bij jouw concept? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens. Bekijk hieronder welke locatie en winkelruimte voor ons geschikt zou zijn. We kijken uit naar je aanvraag!


Onze eisen

Locatie

Een locatie in het stadscentrum met veel traffic, drukke winkelcentra of andere locatie met parkeergelegenheid of op loopafstand van het openbaar vervoer. 


  • Locaties met veel aanloop (locatie 1A)
  • Verzorgingsgebied van 50.000 inwoners of meer
  • Directe retailomgeving: optiek, mode, lifestyle, lokale voorzieningen
Die Lage

De ruimte

Wij zoeken commerciële ruimtes vanaf 90 vierkante meter en een brede, duidelijk zichtbare etalage. De hoogte is idealiter meer dan drie meter, de winkelpui is minstens zes meter lang en de toegang is drempelvrij.  

 

  • Ten minste 90 vierkante meter totale oppervlakte
  • Plafondhoogte vanaf 3 meter
  • Ten minste 6 meter voorgevel
  • Drempelvrije toegang
Die Lage
Contact

Contact

Heb jij een pand die aan bovenstaande eisen voldoet? Neem dan contact met ons op via het volgende e-mailadres: