Zum Inhalt springen Zum Navigationsmenü springen

Het is 2020!
We dagen je uit om #waymoreyou te zijn!

We leven in een tijd waarin individualiteit wordt gevierd en onderstreept als nooit tevoren. Een tijd waarin we onze persoonlijkheid en alle facetten ervan kunnen uitleven. We doorbreken de norm en dansen op het ritme van onze eigen drums.

Geen enkel ander accessoire is zo gevarieerd en kan zo goed je eigen persoonlijkheid onderstrepen zoals een bril dat doet. We volgen onze eigen regels: Wil je een zakelijke look uitstralen met een klassieke bril? Of onderscheid je je liever van je collega's met een extravagant opvallend ontwerp? Wat jij maar wilt, alles mag, alles kan! Laat de wereld je persoonlijkheid en alle facetten ervan zien! Wees vrij en durf te experimenteren bij het kiezen van je bril! Wees #waymoreyou!

De kleuren zwart, wit, blauw, grijs en bruin zien er zowel gecombineerd als in een monochrome look elegant uit en zijn daarom altijd favorieten geweest om te dragen op kantoor. Hier straal je iets uit met de accessoires die je draagt. Voor ons betekent dit heel duidelijk: wij vertrouwen op een bril! Voor onze zakelijke brillen gebruiken we moderne, gedempte kleuren, grafische vormen en verfijnde elementen in goud- en zilvertinten.

Dag stijve kleding… we leven in een tijdperk waarin vrijetijdskleding de toon zet. Het geheim van een perfecte vrijetijdslook, die zowel goed op je werk als in je vrije tijd kan? Hoogwaardige materialen en interessante combinaties zijn het antwoord. Onze casual brillen zijn echte allrounders die dankzij een slimme materiaalmix en verrassende kleurencombinaties altijd kunnen en daarom bovenaan ons verlanglijstje staan.

Biker shorts met een getailleerde blazer… Sneakers onder een jurkje... Athleisure is allang geen vreemde meer op het gebied van fashion. Geïnspireerd door de looks van modehoofdsteden, combineren we luxe vormen met licht acetaat in felle kleuren en coole strepen. Transparante elementen geven onze Sporty bril een lichte vibe en maakt deze tot de perfecte teamplayer voor iedereen die bruist van energie.