IEDERE BRIL ÉÉN VASTE PRIJS


Zum Inhalt springen Zum Navigationsmenü springen

A MODERN CONTRAST

Tijdloos, elegant en verleidelijk; onze gloednieuwe zonnebrilcollectie in een notendop. We gaan deze zomer voor onverwachte en gedurfde combinaties.

CATHY

CATHY

Deze unieke zontrotseerder is een tropische verschijning. CATHY combineert stylish bruin met delicaat roze in haar opvallende cat-eye-frame. Als je iets speciaals zoekt deze zomer, is CATHY jouw bril!

SHOP NOW

Denk aan donkere, warme zomertinten zoals olijfgroen, zwoel bruin of diep rood en paars, gecombineerd met heerlijk zachte pasteltinten, kortom SUMMER DARKS is een edgy samenspel tussen uitersten. Deze verrassende tegenstellingen zorgen voor een frisse nieuwe look die niet zal misstaan in jouw zomerse garderobe.

GIULIANA

GIULIANA

Erg stoer en toch ook hartstikke vrouwelijk. GIULIANA is met haar opvallende aviator uiterlijk in diep donkerpaars met print, een echte head turner.

SHOP NOW
DEAN

DEAN

Een klassiek rond model met subtiele print. DEAN is een echte all-rounder in zijn metalen jasje en is daarmee de perfecte aanvulling op jouw zomerse look.

SHOP NOW
GREG

GREG

Tijdloos en modern. GREG heeft een onderscheidende, slanke, rechthoekige vorm. Als je een bril zoekt die altijd en overal bij gedragen kan worden, dan is dit jouw nieuwste aanwinst.

SHOP NOW
Naar collectie