Zum Inhalt springen Zum Navigationsmenü springen

Sansibar

De Sansibar collectie – kent een klassiek design met moderne details

Voor deze collectie duiken we in het archief van brillen designs en focussen we ons op de modernisering en afwerking van retro monturen. Wij ontwikkelen tekeningen verder door, laten nieuwe kleuren binnenstromen en combineren verschillende materialen waardoor een unieke, luxe uitstraling ontstaat.

Brönswai

De cat-eye style is zonder twijfel het meest geliefde dit seizoen – het toont de vrouwelijkheid en gaat geheel mee in de trend. Kenmerkend voor Brönswai zijn de sierlijke rondingen en het krachtige acetaat in samenwerking met de pastel kleuren welke Brönswai tot een echt juweel maakt.

Gremsgöör

Door de combinatie van fijne, metalen elementen en kleurig acetaat is Gremsgöör een nieuwe maatstaaf voor ronde retro modellen. De hoogwaardige verwerking van verschillende materialen geven dit model een vleugje exclusiviteit en luxe.

Lüüvwai

Dit hoekige model met een mix van verschillende materialen in het midden. Dit is een echte eye-catcher. Een modieuze metaalbrug zorgt voor een mooie koppeling tussen de verschillende elementen.

Dit seizoen staat het hoekig model met een mix aan materialen centraal. Lüüvwai is een echte blikvanger: de modieuze metalen brug schept een harmonieuze verbinding tussen acetaatelementen in marmer design. Kortom, met dit model kun je gewoonweg niets fout doen.

Sjipwai

Geïnspireerd door de mode van de jaren ’70, brengen we de caravan vorm naar het heden. Bij Sjipwai is de brug bewust klassiek gemaakt en het model heeft een frisse nieuwe look gekregen. Het frame wordt met kunstzinnige details verfijnt en maakt de bril hiermee tot een must-have.