IEDERE BRIL ÉÉN VASTE PRIJS


Zum Inhalt springen Zum Navigationsmenü springen

Er waait een licht briesje, de vogels fluiten vrolijk en de muziek klinkt precies naar onze smaak. Met onze favoriete cocktail in de hand en een stylish zonnebril op onze neus genieten we met volle teugen van de eerste warme dagen. Of het nu op je balkon of in je eigen tuin is - wie heeft lange vluchten en drukke stranden nodig wanneer we onze eigen vakantieoase in het park of op ons eigen terras kunnen creëren?

TATE

TATE

De elegante, donkerrode zonnebril TATE voor dames is de perfecte zomerse metgezel.

SHOP NOW

Om het vakantiegevoel optimaal te kunnen omarmen, nemen we afscheid van de joggingbroek en vervangen we die voor een luchtig zomerjurkje, blote benen, een stralende glimlach en natuurlijk een nieuwe (zonne)bril uit de nieuwste collectie van eyes + more.

Brillenmode 2020 biedt alles wat we nu nodig hebben: felle kleuren, maritieme patronen, die we combineren met casual vormen. Fel rood, sterk blauw en schitterend wit gemixt met transparant acetaat zorgen voor een spannend contrast dat elke zomerlook een extra dosis charme geeft.

WARNER

WARNER

Elke man heeft onze WARNER nodig! Het rijke rood en de hoekige vorm zijn cool en casual tegelijk. De felle tempels staan ​​in vrolijk contrast met de opvallende vorm en kleur van deze moderne zonnebril.

SHOP NOW
VALORIE

VALORIE

Metallic, delicaat, sportief - met VALORIE in rood maak je krachtige indruk.

SHOP NOW
TATE

TATE

TATE in felrood geeft elke zomerlook een vrouwelijke retro touch.

SHOP NOW
WARNER

WARNER

WARNER in elegant blauw is de juiste keuze voor de stijlvolle man. De eenvoudige zilverkleurige metalen details op de tempel geven de klassieke zonnebril een sportief tintje.

SHOP NOW
Naar collectie