IEDERE BRIL ÉÉN VASTE PRIJS


Zum Inhalt springen Zum Navigationsmenü springen

WE HEBBEN DE OCEAAN GETRANSFORMEERD IN FASHION!

Oceaanwater is transparant, zacht, cool en ontzettend krachtig! Deze elementen van water vormen de inspiratie voor onze nieuwste collectie OCEAN BLUE. Denk aan het gevoel van eindeloze stranden, adembenemende zonsondergangen aan zee, warm zand tussen je tenen en het ultieme gevoel van vrijheid.

SIMONE

SIMONE

Romantisch, sierlijk en modern. SIMONE brengt kleur in je zomerse look met haar mix van blauw en turquoise.

SHOP NOW

Blauwe en groene transparante watertinten geven deze collectie een bijzondere dimensie van koele elegantie. Onze nieuwste OCEAN BLUE monturen zijn voorzien van zeer gevarieerde vormen en materialen. Zelfs de hexagon vorm maakt een comeback, welke een specifieke trend is op dit moment. De finishing touches? Onder meer blauwe spiegelzonneglazen en nauwkeurig overwogen metalen details om je echt het gevoel van de oceaan over te brengen.

YASMINE

YASMINE

Met haar elegante ontwerp in donker zeeblauw is YASMINE de perfecte metgezel voor op vakantie, maar zij is natuurlijk ook gewoon heel mooi voor elke dag.

SHOP NOW
YVETTE

YVETTE

De hexagon vorm is terug van weggeweest! YVETTE in fel rood geeft elke zomerse outfit een vleugje retro, maar is ook helemaal van nu.

SHOP NOW
TRISTRAM

TRISTRAM

Met zijn sterke vorm trekt TRISTRAM ieders aandacht.

SHOP NOW
CESAR

CESAR

Dit stijlvolle montuur met kleurverloop heeft zich al keer op keer bewezen. Maar in de nieuwe verkrijgbare kleuren zorgt CESAR opnieuw voor een verrassende look.

SHOP NOW
CIRO1

CIRO1

Al sinds de jaren 30 is de pilotenvorm een ware megahit. CIRO1 is nu verkrijgbaar in levendig saffierblauw met opvallende blauwe spiegelglazen, welke de oceaan eindeloos reflecteert.

SHOP NOW
Naar collectie