IEDERE BRIL ÉÉN VASTE PRIJS


Zum Inhalt springen Zum Navigationsmenü springen

WELCOME TO MIAMI

Voor deze nieuwe brilcollectie hebben we ons laten inspireren door de extravagante stad Miami; hete feestavonden, buitengewone architectuur en natuurlijk het altijd lekkere weer. Deze nieuwe verzameling brillen belichaamt het gevoel dat je krijgt zodra je een voet zet in deze bruisende stad. Dat zie je terug in de ontwerpen van onze spiksplinternieuwe monturen.

CANDICE

CANDICE

Een bijzondere koraalrode bril met een vleugje retro. Met haar uitgesproken look is CANDICE een echte elegante eyecatcher.

SHOP NOW

De gloednieuwe brilcollectie „MIAMI BEACH“ zit boordevol nieuwe monturen ontworpen in rijke rode en maritieme kleuren, evenals verbluffende details zoals strepen en fascinerend kleurgebruik zoals geel, oranje en blauw. Kortom, een nieuwe collectie vol elegante brillen die absoluut niet mogen ontbreken in jouw brilverzameling. Kom ook in de sfeer van Miami en laat je blij verrassen door onze nieuwste brilmodellen. Wij stellen er alvast een aantal aan je voor.

FLAVIE

FLAVIE

Romantisch, sierlijk en modern. FLAVIE brengt kleur deze zomer en zorgt met deze eigenschappen voor een echt vrouwelijke look.

SHOP NOW
REYNOLD

REYNOLD

Een montuur vormgegeven in een originele combinatie tussen acetaat en koele metalen elementen. Met zijn opvallende rode verschijning zorgt REYNOLD gegarandeerd voor een zelfverzekerde uitstraling.

SHOP NOW
TRISTAND

TRISTAND

Rijk Merlot rood acetaat geeft TRISTAND zijn bijzondere charme. Dé perfecte aanvulling op een zomerse garderobe.

SHOP NOW
Naar collectie