IEDERE BRIL ÉÉN VASTE PRIJS


Zum Inhalt springen Zum Navigationsmenü springen

SMELLS LIKE FREEDOM

Stel je eens voor; je stapt in de auto en begint te rijden. Bestemming? Onbekend! Gewoon rijden en kilometers afleggen, de horizon tegemoet. Geen telefoon, geen internet, geen werk, geen mensen, gewoon even helemaal weg van alles. Leven in het hier en nu en genieten van de voorbij vliegende omgeving. Dat ultieme gevoel van pure vrijheid is wat we hebben proberen te vangen in onze nieuwste verzameling brillen.

MELANIA1

MELANIA1

Dit prachtige montuur heeft een subtiele trendy pilotenvorm. MELANIA1 is licht en classy. De perfecte bril om op een elegante manier je zomerse look net dat beetje extra te geven.

SHOP NOW

Veel nieuwkomers zijn gemaakt van verfijnd dun metaal, hierdoor voelen deze monturen bijzonder licht, natuurlijk en vrij aan op het gezicht. Daarnaast hebben we ook veel nieuwe monturen in prachtig gekleurd acetaat, wat zorgt voor een luxueuze twist.

Laat je wederom blij verrassen en maak kennis met onze nieuwste brilmodellen.

JANE

JANE

Een bijzonder klassiek en elegant model, absoluut tijdloos! De verrassende details zorgen voor een levendige uitstraling en dat geeft deze klassieker een moderne draai. Met JANE op je gezicht ben je automatisch goed gekleed.

SHOP NOW
BEAUMONT

BEAUMONT

Dit is er een voor de zelfverzekerde man die niet bang is om een beetje opvallend voor de dag te komen. BEAUMONT is gemaakt van helder lichtbruin acetaat met subtiele gouden details. Dit montuur geeft je gezicht een instant levendige look.

SHOP NOW
PERCEVAL1

PERCEVAL1

Een fris duo-tone montuur. PERCEVAL1 heeft een opvallend kleur- en printdesign waarmee je gemakkelijk een hippe look creëert. Gemaakt van helder, stevig acetaat vormt dit montuur de perfecte aanvulling op je brilverzameling.

SHOP NOW
Naar collectie