IEDERE BRIL ÉÉN VASTE PRIJS


Zum Inhalt springen Zum Navigationsmenü springen

HOLLYWOOD GLAMOUR

In grote witte letters pronken de letters op de Hollywood Hills boven Los Angeles; een tastbare belichaming van een droom van velen. Onze nieuwste brilcollectie HOLLYWOOD GLAMOUR is geïnspireerd op de pracht en praal van het hedendaagse Hollywood.

De gloednieuwe brilverzameling zit vol met dappere en karakteristieke monturen om mee te pronken en op te vallen. Kenmerkend zijn de unieke vormen met bijzondere driedimensionale contouren, geconstrueerd in een up-to-date materiaalmix voor een instant glamourgevoel.

ADA2

ADA2

In één woord: Tijdloos! Het lichte, slanke metalen frame van ADA2 straalt een jonge vibe uit. De elegante cateye gevormde bril is zorgvuldig gepolijst en het glanzende oppervlak heeft een subtiele roségouden kleur. Shine bright like diamond!

SHOP NOW

We hebben gebruik gemaakt van verrassende, maar ook klassieke tinten. Zwart en rood voor een klassieke look, maar voor de echte durfal is er ook opvallend oranje, antiek roze en fel oceaanblauw. Kortom, een verrassende verzameling van nieuwe brilmodellen met een vleugje verfijning, maar all-over glamour - een moderne interpretatie van Hollywood Glamour.

ALELINA1

ALELINA1

Een vriendelijk en modern ovalen bril. ALELINA1 is een acetaat model vormgegeven in vrouwelijk antiek roze & lichtroze en is voorzien van een open metalen tempel in roségoud. De perfecte bril voor de fashionable dame die wel houdt van een vleugje glamour in haar look.

SHOP NOW
MAXIME

MAXIME

Dé geliefde vierkante vorm, geschikt voor alle generaties. MAXIME is een opvallende verschijning met zijn acetaat in een diep marineblauwe en fel oceaanblauwe kleurcombinatie. De metalen tempel en de sportief gegraveerde lijn met blauw reflecterend acetaat zorgen ook nog eens voor een verrassend effect. Kortom, maximale liefde voor MAXIME!

SHOP NOW
ALBERICO1

ALBERICO1

Een sportieve, afgeronde rechthoek. ALBERICO1 is een acetaat model met een modern mat effect op de voorkant van de bril. Onder andere te krijgen in de combinatie van diep marineblauw en levendig oceaanblauw. Jouw bril als je wilt gaan voor een echt coole look!

SHOP NOW
Naar collectie