Zum Inhalt springen Zum Navigationsmenü springen

EVERGREEN

Onze ‘evergreen’ collectie maakt jouw outfit compleet.Wij hebben voor u de kleuren en materialen gemixt om tot een fascinerende collectie te komen.Wie houdt van stijlvolle combinaties, zal genieten van deze collectie.

SO SOPHISTICATED

De ‘cat-eye-look’ is aantrekkelijk, elegant en delicaat en hierdoor ons favoriete model onder de evergreens. Door de klassieke, moderne elementen gecombineerd met gedempt paars zorgt het montuur REGAN voor een tijdloos vleugje sensualiteit.

CLASSIC CHIC

Metallic kleuren zijn de trend van dit seizoen. Door het strakke profiel met ronde vormen en rode accenten zorgt REGINE voor een klassieke en frisse uitstraling.

BEST BUDDY

Met HAMLIM1 ben je klaar voor het seizoen. Dit opvallende zwarte montuur straalt pure elegantie uit door de ronde vormen gecombineerd met metalen vleugels.

VIVID-BLUE FOR YOU

Een combinatie van warme bruine tinten, elegant blauw en het markante design biedt dit montuur de perfecte look bij alle outfits. Op kantoor, tijdens het diner of op de dansvloer ALAINO1 is de tijdloze must-have voor jouw collectie.

HEREN

kijk hier

DAMES

kijk hier