IEDERE BRIL ÉÉN VASTE PRIJS


Zum Inhalt springen Zum Navigationsmenü springen

HELLO TO NEW BEGINNINGS

Een nieuw jaar, een nieuw begin! We starten dit kersverse jaar goed met een berg positieve nieuwe energie. Dat stralen we uit met nonchalante doch sportieve outfits en niets maakt dat meer compleet dan frisse nieuwe monturen in opvallende nieuwe tinten.

MARIA

MARIA

Wat dacht je van een krachtig nieuw gezicht? MARIA regelt het voor je! Dit montuur in transparant donkerrood staat garant voor een sterke casual chique uitstraling.

SHOP NOW

De brillen uit onze gloednieuwe COLORS OF SPRING collectie brengen een frisse wind in jouw 2019 garderobe! De collectie is overladen met uitgesproken tinten acetaat en originele nieuwe kleur- en print combinaties. Dus ga voor een all new you en laat je positief verrassen door onze gloednieuwe monturen.

NATHALIE

NATHALIE

Een nieuw jaar, een nieuwe jij! Met NATHALIE in transparant lichtrood en grijs creëer je in een handomdraai een compleet nieuwe look!

SHOP NOW
MACAIRE

MACAIRE

Een printje gemixt met effen, dat zorgt voor een instant speels effect. MACAIRE is de perfecte bril voor als je een keer wilt gaan voor iets compleet anders!

SHOP NOW
ROYCE

ROYCE

Sportief, casual, chique; het veelzijdige montuur ROYCE is op alle manieren te dragen. Dat maakt deze bril de perfecte aanvulling op jouw nieuwe 2019 look!

SHOP NOW
Naar collectie

Damesbrillen

Nu kopen

Herenbrillen

Nu kopen