IEDERE BRIL ÉÉN VASTE PRIJS


Zum Inhalt springen Zum Navigationsmenü springen

CINEMATIC ZONNEBRILLEN

Sinds jaar en dag is vintage niet meer weg te denken in fashion. Of het nu om kleding, lifestyle of interieur gaat, overal zie je de invloeden van vroeger terug. Ook wij brengen echte klassiekers van vervlogen tijden terug en steken ze in een modern jasje.

ROSABELLA

ROSABELLA

Elegant tot in het kleinste detail! ROSABELLA is een knipoog naar de jaren 50; subtiel en ingetogen, maar toch ook een echte eyecatcher om mee te stralen deze zomer.

SHOP NOW

De CINEMATIC zonnebrilcollectie heeft de charmante vintage feel van het verleden met prachtige moderne accenten van nu. Laat je verleiden door elegante vormen, zomerse kleuren en bovenal het authentieke vintage gevoel van vroeger.

KRISSY1

KRISSY1

We geven een nieuwe interpretatie aan het klassieke cateye montuur en laten KRISSY1 stralen in de trendkleuren van de zomer.

SHOP NOW
CIRO1

CIRO1

Er gaat niets boven een klassieke aviator zonnebril! Oorspronkelijk ontworpen voor piloten in de jaren 30 en anno 2018 niet meer weg te denken uit het straatbeeld. CIRO1 laat perfect zien waarom dit vintage model nooit uit de mode gaat.

SHOP NOW
MAURICE

MAURICE

Een stoere en moderne twist op de klassieke pilotenbril. MAURICE is, zowel voor mannen als vrouwen, de finishing touch op alle zomerse outfits.

SHOP NOW
Naar collectie