IEDERE BRIL ÉÉN VASTE PRIJS


Zum Inhalt springen Zum Navigationsmenü springen

CINEMATIC

Geïnspireerd door de vintage elegantie van oude bioscopen uit de 20e eeuw, wordt Hollywood Glamour nu vervolgd met de gloednieuwe collectie CINEMATIC. Bioscopen, vinylplaten en polaroidcamera's; allerlei items uit het verleden waarvan de schoonheid nooit vervliegt, vormen de bron van inspiratie voor onze nieuwste brillencollectie.

LUCRECE

LUCRECE

Wow! Deze jeugdige en sportieve bril is een echte eyecatcher! LUCRECE heeft een overall vintage feel met haar licht vierkante panto-vorm en is geconstrueerd in de bijzondere combinatie van acetaat en metaal. Als je op zoek bent naar een iconische look, dan is dit echt een bril voor jou!

SHOP NOW

Zo hebben we iconische versies uit oude films gebruikt en deze vertaald naar nu met moderne elementen. CINEMATIC combineert tijdloze modellen met trendy details en staat voor de klasse van vintage.

KRISSY

KRISSY

Een trendy bril, maar absoluut geschikt voor elke gelegenheid. KRISSY heeft een smal vrouwelijk silhouette en is vormgegeven in fris aquablauw en grijs acetaat. KRISSY is daarmee een echte blockbuster in deze nieuwe collectie.

SHOP NOW
FINO4

FINO4

Gooi die rode loper maar uit, want met FINO4 steel je absoluut de show! FINO4 is een smal vierkant model en zorgt met zijn navy blauwe verschijning voor een stoere en sportieve look.

SHOP NOW
JAMES2

JAMES2

Een zeer slank en lichtmetalen frame, een echte must-have! JAMES2 is vormgeven in spraakmakend groen en goud metaal en heeft een fijne rechthoekige vorm. Kortom, een subtiele, maar bovenal bijzondere blikvanger!

SHOP NOW
Naar collectie