IEDERE BRIL ÉÉN VASTE PRIJS


Zum Inhalt springen Zum Navigationsmenü springen

BRUSH UP

Er waait een zachte bries door de eindeloze Mas Palomas duinen. Het zachte zand gloeit in de gouden gloed van de zon, de nazomer is aangebroken.

VALERIE

VALERIE

Dit tweekleurige, vierkante, metalen montuur zorgt direct voor een verrassende look. VALERIE heeft mooie gouden lijnen en een compleet vrouwelijke en artistieke uitstraling. Hét perfecte montuur om jouw nazomerse look tot in de puntjes af te stylen.

SHOP NOW

Chic, dapper en helemaal nieuw! Klassieke vintage vormen met een moderne twist. BRUSH UP is een verrassende, elegante verzameling van spannende en authentieke silhouetten. Deze nieuwste collectie is geïnspireerd op de jeugdige, maar stijlvolle street fashion cultuur en wordt gekenmerkt door geometrische vormen, mat metaal en authentieke tweekleurige ontwerpen. De elegantie van onze nieuwste brilmodellen wordt onderstreept door vloeiende lijnen, oversized vormen en luxueuze gouden en zilveren metalen accenten.

TIZIANA

TIZIANA

Fijne, gouden lijnen onderstrepen de bijzonder originele hexagon vorm. TIZIANA is een elegant en vrouwelijk metalen model met een echt 70’s vintage gevoel, maar wel in een modern nieuw jasje. Met dit montuur maak je een echt fashion statement.

SHOP NOW
SERGIO

SERGIO

Het mat en glanzend metaal van SERGIO zorgen voor een verrassend contrast. Dit rechthoekige model heeft opvallende, fijne lijnen die zorgen voor een masculiene uitstraling. Een voortreffelijke bril om stoer de herfst in te gaan.

SHOP NOW
HUBERT

HUBERT

De iconische pilotenvorm in een elegant, nieuw matzwart jasje. HUBERT is een gedurfd en jeugdig model in een volledig metalen constructie. Het pure zwart en de zilveren details zorgen voor een verfrissend, krachtig effect en vormt daarmee een edgy herfstaccessoire.

SHOP NOW
Naar collectie