IEDERE BRIL ÉÉN VASTE PRIJS


Zum Inhalt springen Zum Navigationsmenü springen

Het beste van; neon en neutrale kleuren

Weg met sombere donkere winterkleuren, het is tijd voor vrolijk en opvallend! De meest opwindende trend voor het voorjaar van 2020 is neon en het mag dit jaar een centraal onderdeel van onze garderobe worden. Met onze huidige collectie brillen hebben we een BEST OF selectie monturen samengesteld die de neon trend draagbaar maakt.

Draag neon als een edgy accent in combinatie met een verder eenvoudige look in neutrale tinten. Of durf je het wel aan en ga je all out door je van top tot teen te hullen in neon. Er zijn geen grenzen; alles mag met deze spannende fluorescerende kleuren.

In 2020 gaan we voor intens geel, fluoriserend groen en signaal oranje. Deze heftige kleuren maak je elegant door je dagelijkse overdag-look te combineren met warme bruine tinten en klassiek crème. 's avonds schitteren we door ons volledig te hullen in deze “feel good“ kleuren. Eén ding is zeker – de lentemode is dit jaar gegarandeerd niet saai.

AUDRA

AUDRA

Nog zo’n echte waaghals! AUDRA is jouw montuur als jij iemand bent die zich niet laat weerhouden door buitengewoon uitgesproken looks! Ga voor die extra wow-factor!

SHOP NOW

Met alle mode-extravagantie mag het op je neus ook best een beetje kalmer aan. Je creëert een aangename balans met onze zachte doch intense bruine en rode getinte monturen uit deze BEST OF collectie.

“I love neon – it’s so man-made and loud and obnoxious, but that’s why I gravitate towards it.” - Christopher Kane

JACKI

JACKI

Hoe gedurfder, hoe beter! Met JACKI in de kleur plum is er geen sprankje valse terughoudendheid te bekennen op zonnige lentedagen. Durf jij het aan!

SHOP NOW
DION

DION

Integreer frisse kleuren in je garderobe, met DION in het groen ben je helemaal on trend.

SHOP NOW
MICK

MICK

MICK in Havana bruin is de perfecte tegenhanger van intense neon trendkleuren en zorgt met zijn warme tinten voor een aangename balans tussen trendy en alledaags.

SHOP NOW
RAY

RAY

Partners in crime! Modelovers kunnen dit seizoen hun hart ophalen en zich verheugen op een explosieve mix van trendy kleuren. RAY met zijn heldere petrol en opwindend paarse uiterlijk is daar een uitstekend voorbeeld van.

SHOP NOW
Naar collectie