IEDERE BRIL ÉÉN VASTE PRIJS


Zum Inhalt springen Zum Navigationsmenü springen

BEAUTIFUL NATURE

De schoonheid van het buitenleven en de frisse natuur vormen de inspiratie van onze fonkelnieuwe verzameling aan brillen – Beautiful Nature.

MONIQUE

MONIQUE

Een zeer verfijnd en delicaat model. MONIQUE heeft een klassieke ronde Panto vorm met dunne lichtmetalen onderdelen die zijn vormgegeven in warm glanzend khaki gecombineerd met chique donker antraciet. Op zoek naar een up-to-date look met een vleugje vintage? Dan is dit jouw nieuwe bril!

SHOP NOW

Dit zie je direct terug in onze nieuwste brilontwerpen die zich kenmerken door minimalistische ontwerpen met subtiele materiaalmixen zoals metaal en acetaat. Er is gebruik gemaakt van verfijnde kleurovergangen zoals je die in het buitenleven ook ziet voorkomen. Onze kersverse brillen zijn voorzien van krachtige kleuren die rechtstreeks uit de natuur lijken te komen. Denk aan donkere, getemperde aardetinten, bosgroen en de kleur van boomstammen. Kortom, een fijne nieuwe brilcollectie die bovenal de sfeer van vrede en harmonie van de natuur uitademt.

CELESTINE

CELESTINE

Er zijn twee acetaat materialen gelamineerd in deze bril, die samen zorgen voor een uniek effect in contrast. CELESTINE heeft een subtiel cat-eye uiterlijk in lichtbeige en khaki tortoise gecombineerd met een transparante honingkleur. Kortom, een echte feminiene blikvanger!

SHOP NOW
PIETRO

PIETRO

Hello handsome! PIETRO heeft subtiele, dunne, lichtmetalen lijnen en is vormgegeven in een coole glanzende khaki tint gemêleerd met trendy, donkergroen dat zo uit het bos lijkt te komen. Deze moderne rechthoekige bril is een ware winnaar!

SHOP NOW
MARCELON

MARCELON

Deze vintage Panto vorm heeft artistieke flair. MARCELON is voorzien van een fijne zwarte lijn rond de lens en heeft een klassiek bruin tortoise patroon. Dit is een echte all-rounder; geschikt voor alle leeftijden en iedere gelegenheid.

SHOP NOW
Naar collectie