IEDERE BRIL ÉÉN VASTE PRIJS


Zum Inhalt springen Zum Navigationsmenü springen

BACK TO SPORT

Voel hoe de adrenaline door elke vezel van je lichaam stroomt! Het startsignaal klinkt, je begint te rennen en voelt de onweerstaanbare vrijheid.

SUE

SUE

Een verrassend silhouet met ronde en hoekige vormen. SUE is een sportief doch vrouwelijk model in diep bordeauxrood dat halverwege subtiel overloopt in transparant oranje. Kortom, een originele bril met een bijzonder jeugdige uitstraling.

SHOP NOW

Het is tijd voor een fresh start: BACK TO SPORT.

Sportieve elegantie vormt de kern van Back to Sport. Een nieuwe frisse brilcollectie barstensvol vlotte en jeugdige modellen. Onze nieuwste brillen zijn voorzien van verbluffende combinaties van originele materialen, vormgegeven in sportieve kleuren zoals rood, marineblauw en oranje. Kortom, een verrassend nieuw arsenaal dat zorgt voor een sportieve nieuwe look om het kersverse jaar fris en fruitig mee te starten.

MIRABELLE

MIRABELLE

Vrouwelijk, modern en speels. MIRABELLA is een fijne combinatie van rosé goud, lichtgoud en bruin marmer acetaat in een eigentijds metalen constructie. Deze charismatische bril benadrukt op een creatieve manier je sportieve kant.

SHOP NOW
CLEMENT

CLEMENT

De vintage Panto vorm in een hedendaags metalen jasje. CLEMENT is een sportief elegant model in diepzeeblauw met een stijlvolle gouden afwerking. Fashionable, up-to-date en sportief, oftewel een bril geschikt voor elke gelegenheid.

SHOP NOW
WALT

WALT

Vierkante vorm, stoer metaal en een trendy kleurencombinatie, dat is WALT! Een krachtig mannelijk model voor een vlotte sportieve look.

SHOP NOW
Naar collectie