IEDERE BRIL ÉÉN VASTE PRIJS


Zum Inhalt springen Zum Navigationsmenü springen

THE PARTY GOES ON

We tellen af naar kerst! Het einde van het jaar is in zicht en we verheugen ons op alle mooie en gezellige momenten die er weer aankomen; kerstontbijtjes/brunches/lunches en diners, borrelen bij een knisperend haardvuur met familie en vrienden en natuurlijk knallend het jaar uit gaan met een feestje tijdens oud & nieuw. De december dresscode is chic en verfijnd en wat sluit daar nou beter bij aan dan een stylish metalen bril in zilver of goud. En laten we die nou net een hele verzameling in huis hebben gehaald.

CHANTAL

CHANTAL

Warm rood met zilveren accenten, dat is toch perfect voor tijdens de kerst? CHANTAL is het perfecte accessoire om stylish aan het kerstdiner te verschijnen.

SHOP NOW

Het einde van het jaar vier je in stijl met onze gloednieuwe BACK TO CHIC collectie. Of je nou gaat voor mat of glanzend, delicaat of uitgesproken, ingetogen of een statement piece. Onze gloednieuwe metalen monturen maken jouw fonkelende feestlook helemaal af.

GABRIELLE

GABRIELLE

Een eenvoudig maar krachtig montuur. GABRIELLE is vormgegeven in mat goud en is de perfecte aanvulling op al jouw party looks.

SHOP NOW
PIETRO

PIETRO

Een opvallende verschijning in mat goud. PIETRO zorgt voor headturners tijdens elke kerstborrel en kerstdiner die bij jou op de planning staan.

SHOP NOW
FRANCK2

FRANCK2

Je viert het einde van het jaar luxueus en helemaal in stijl met FRANCK. Dit montuur is zacht mat goud, wat er voor zorgt dat je straalt, ook tijdens die laatste dag en nacht van het jaar.

SHOP NOW
Naar collectie